Τα καταστήματα  EQ SHOES έχουν τη δική τους  ιστορία.

Η Σοφία Σιδέρη το 1985 ξεκίνησε την οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας υποδημάτων  στην Νέα Καλλικράτεια  Χαλκιδικής. Το κατάστημα αρχικά εμπορευόταν μόνο σανδάλια και ήταν ανοιχτό μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς στηριζόταν αποκλειστικά στον τουρισμό.

Με την πάροδο του χρόνου καθώς αυξανόταν οι ανάγκες της αγοράς, η επιχείρηση  επέκτεινε τις δραστηριότητες της σε όλα τα είδη υποδημάτων λιανικής πώλησης για άντρες, γυναίκες και παιδιά.

Το 2016 τα ηνία στην επιχείρηση τα έχει αναλάβει η νέα γενιά συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση. Η ατομική εταιρεία «ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ» με τον διακριτικό τίτλο  EQ SHOES προσπαθεί να φέρει την ανανέωση, την εξέλιξη, την πρωτοπορία και τη μόδα στο χώρο των υποδημάτων.

Στο κατάστημα EQ SHOES φιλοξενούμε όλες τις μεγάλες κυρίως ελληνικές αλλά και ξένες μάρκες  δερμάτινων και ανατομικών υποδημάτων για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Στόχος μας είναι το ποιοτικό στυλ συνδυάζοντας συγχρόνως το μοντέρνο με το διαχρονικό, μέσα από διάφορες συλλογές γνωστών brands.

Βασικός γνώμονας της φιλοσοφίας μας και των επιλογών μας, υπήρξε πάντα η βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Στη προσπάθεια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, φροντίζουμε να ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας με ότι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά.  Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε, για την ομαλή διεξαγωγή των αγορών σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση σας στην επιχείρησή μας, σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας και να συμβάλουμε στην διευκόλυνση της καθημερινότητας σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!