Στο eqshoes.gr, η επιστροφή των προϊόντων, ισχύει για αλλαγές/επιστροφές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, και δεν σας επιβαρύνει με έξοδα αλλαγής/επιστροφής για παραγγελίες που πραγματοποιήσατε αξίας από 60 ευρώ και άνω. Η δωρεάν αλλαγή/επιστροφή ισχύει για την πρώτη φορά που θα προβείτε σε αλλαγή/επιστροφή προϊόντων της παραγγελίας σας. Είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ COURIER με την οποία συνεργαζόμαστε. Για παραγγελίες με αξία κάτω των 60 ευρώ το κόστος αλλαγής είναι 3,5 ευρώ. Για επιστροφές από Χώρες του Εξωτερικού τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Πιο συγκεκριμένα:

1. Αλλαγές σε Μέγεθος / Χρώμα / Σχέδιο
Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 23990 23520. Το νέο προϊόν σας αποστέλλεται με την μεταφορική εταιρεία, την επομένη, από την ημέρα καταχώρησης του αιτήματος προς αντικατάσταση των προϊόντων σας. Σημειώστε ότι για να παραλάβετε το νέο προϊόν θα πρέπει να παραδώσετε στον αντιπρόσωπο της ΕΛΤΑ COURIER το δέμα που έχετε προς επιστροφή.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντικατάσταση των προϊόντων είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στην σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους συνοδευτικά έντυπα.

Για τα προϊόντα που επιστρέφονται αλλά και αποστέλλονται σε αντικατάσταση, εφαρμόζονται οι τιμές που ισχύουν την ημερομηνία καταχώρησης της εκάστοτε παραγγελίας, όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα την ημέρα καταχώρησης. Όταν ο καταναλωτής επιθυμεί να πραγματοποιήσει αλλαγή σε ένα προϊόν, το οποίο δεν έχει έκπτωση και να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο εκπτωτικό, η αλλαγή θα πραγματοποιείται με βάση την αρχική τιμή και όχι με αυτή της έκπτωσης. Επιπλέον, σε περιόδους επίσημα αναγνωρισμένων εκπτώσεων και προσφορών ενδέχεται να μην αποδίδονται οι κατά το σύνηθες και κατά το προβλεπόμενο απομειώσεις αξιών, εκπτώσεων και bonus αγορών. Η Εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να μεταβάλει οποιαδήποτε στιγμή, και άνευ προηγούμενης ειδοποίησης, τις αξίες των διατιθέμενων προϊόντων σύμφωνα πάντα με τους Κανόνες Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τους Όρους Προστασίας του Καταναλωτή.

Σε σπάνια περίπτωση που δεν εντοπίσατε κάποιο άλλο σχέδιο, ή δε διατίθεται το νούμερο ή /και το χρώμα που επιθυμείτε, για την αντικατάσταση του προϊόντος εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε:
α) Παραλαβή Δωροεπιταγής
Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω στις "Σημαντικές Παρατηρήσεις για τις Επιστροφές των Προϊόντων" Παράγραφος 4
β) Επιστροφή Χρημάτων
Παρακαλώ, για την επιστροφή Χρημάτων πατήστε ΕΔΩ.  

2. Αλλαγές σε Ελαττωματικά
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως, ώστε να εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 23990 23520 για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος  χωρίς να σας επιβαρύνουν τα έξοδα αλλαγής/επιστροφής.
Σημείωση** Τα παιδικά υποδήματα που φέρουν φωτάκια, το eqshoes.gr δε φέρει ευθύνη για τη λειτουργία τους μετά την αποστολή τους, καθώς ενδέχεται κατά τη μεταφορά τους να υποστούν μόνιμη βλάβη.
Το eqshoes.gr επεξεργάζεται το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και δίνει εντολή στην μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ COURIER να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής.

3. Αλλαγές σε αποστολές λάθος προϊόντων
Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους και την ορθή αποστολή. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που είναι διαφορετικό από το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 2399023520 και να προχωρήσετε στην αλλαγή/επιστροφή χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα και να ακολουθήσετε τη διαδικασία όμοια με την Αλλαγή σε Μέγεθος / Χρώμα / Σχέδιο, όπως αναφέρεται στην παράγραφο 1.

Σημαντικές Παρατηρήσεις για τις Επιστροφές Προϊόντων

1. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές (προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε μαλακή επιφάνεια, όπως χαλί, μοκέτα κλπ), καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο.

2.  Μετά τις 10 ημέρες έως και τις 20 ημέρες, γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές των προϊόντων σας, για τις οποίες επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία προκύπτουν από την παράδοση και επιστροφή της παραγγελίας σας. Πέραν των 20 ημερολογιακών ημερών δεν γίνεται αποδεκτό ουδέν αίτημα προς επιστροφή των προϊόντων σας.

3. Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή σας, πως για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ στις αποθήκες μας.

4. Η Δωροεπιταγή στο eqshoes.gr, ουσιαστικά σας επιστρέφει το ποσό της αντικατάστασης για μελλοντική αγορά. Σας αποστέλλουμε μια Δωροεπιταγή αξίας ίση με την αξία του προιόντος που επιστρέφετε με ισχύ για 4 μήνες.  Έτσι αναβάλλετε την άμεση αντικατάστασή του προϊόντος, και μπορείτε να προβείτε σε "μελλοντικές αγορές" από το κατάστημα μας, εξαργυρώνοντας τη Δωροεπιταγή που σας αποστέλλουμε. Ο κωδικός που φέρει κάθε Δωροεπιταγή εφαρμόζεται στο καλάθι αγορών στο πεδίο Δωροεπιταγής και καταχωρείται στην παραγγελία σας επιλέγοντας "ΧΡΗΣΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ".

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
eqshoes.gr
Οσίας Παρασκευής  38, Ν. Καλλικράτεια, Χαλκιδική
Τ.Κ. 63080
ΤΗΛ. 23990 23520
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 18:00
e-mail: [email protected]