Αποστολές Εντός Ελλάδος 

Οι αποστολές των προϊόντων σας παραδίδονται στην εταιρεία ΕΛΤΑ COURIER ή της SPEEDEX ή της ΓΕΝΙΚΗΣ  και αποστέλλονται στην πόρτα σας, χωρίς έξοδα αποστολής Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες από 60 ευρώ και άνω. Για παραγγελίες έως 60 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 2,50 ευρώ για όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ COURIER ή με SPEEDEX 3,50 ευρώ ή με ΓΕΝΙΚΗ 5,00 ευρώΕάν το δίκτυο της ΕΛΤΑ COURIER ή της SPEEDEX ή της ΓΕΝΙΚΗΣ δεν καλύπτει την περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να μας ενημερώσετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες της ημέρας που καταχωρούνται έως τις 10:00 εκτελούνται αυθημερόν ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ EQSHOES.GR ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ELTA-COURIER 3,00 ή SPEEDEX 2,50 ή ΓΕΝΙΚΗ 3,50 1 ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ
ΠΟΛΕΙΣ - ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ELTA-COURIER 3,00 ή SPEEDEX 2,50 ή ΓΕΝΙΚΗ 3,50 1-2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΝΗΣΙΑ ELTA-COURIER 3,00 ή SPEEDEX 2,50 ή ΓΕΝΙΚΗ 3,50 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ELTA-COURIER 3,00 ή SPEEDEX 2,50 ή ΓΕΝΙΚΗ 3,50 2-4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Αποστολές Εκτός Ελλάδος
Οι αποστολές των προϊόντων για τις παραγγελίες εκτός Ελλάδας παραδίδονται στα ΕΛΤΑ COURIER ή την SPEEDEX ή την ΓΕΝΙΚΗ και το κόστος της Αποστολής διαφέρει ανάλογα με τη Χώρα αποστολής. Οι παραγγελίες του εξωτερικού παραδίδονται στα ΕΛΤΑ COURIER ή την SPEEDEX ή την ΓΕΝΙΚΗ (εκτός Κύπρου) την επόμενη ημέρα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες της Κύπρου αποστέλλονται με την ΕΛΤΑ COURIER ή την ΓΕΝΙΚΗ καθημερινά  της εκάστοτε εβδομάδας και παραδίδονται στο χώρο σας εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ  ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΚΥΠΡΟΣ ELTA-COURIER 18,00 ή SPEEDEX 18,00 ή ΓΕΝΙΚΗ 20,00
ΕΩΣ 8 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε 16,50 2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. 27,50 3-6 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 27,50 3-8 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

Πρόσθετες Πληροφορίες 

1. Χρόνοι Παράδοσης
Το EQshoes.gr, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στα χρονικά πλαίσια που αναμένονται, σε μια προσπάθεια να διασφαλίζει την καλύτερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά, συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ COURIER ή την SPEEDEX ή την ΓΕΝΙΚΗΣ, τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, στο χώρο της ταχυμεταφοράς. Η παράδοση των προϊόντων σε όλες τις μεγάλες πόλεις, θα πραγματοποιείται μέσα σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες, από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της καταχώρησης της παραγγελίας σας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και τις δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση ολοκληρώνεται εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών. 

2. Ειδοποιητικά E-mail
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχημένη τοποθέτηση της στο σύστημά μας. Συμπεριλαμβάνεται αντίγραφο της παραγγελίας με τα καταχωρημένα στοιχεία σας, τα σχέδια και την αξία των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην εταιρεία ΕΛΤΑ COURIER ή την SPEEDEX ή την ΓΕΝΙΚΗ, την επομένη εργάσιμη ημέρα, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, που φέρει τον αντίστοιχο Αριθμό Αποστολής Δέματος, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας προς εσάς, πατώντας ΕΔΩ (Θα πρέπει προηγουμένως να έχετε κάνει login).
 
3. Παράδοση σε χώρο εργασίας
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, εάν είστε εργαζόμενος/η και στην περίπτωση που δεν διατίθεται αντιπρόσωπος σας για να παραλάβει το προϊόν στην κατοικίας σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας, ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται, ανάλογα με τα δρομολόγια της ΕΛΤΑ COURIER ή της SPEEDEX ή της ΓΕΝΙΚΗΣ, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00, ώρες που ενδεχομένως να αντιστοιχούν σε ωράριο εργασίας. Για διευκόλυνση δική σας, θα ήταν χρήσιμο, στα στοιχεία επικοινωνίας να δηλώνετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου καθώς και την επωνυμία της επιχείρησης όπου απασχολείστε.